Kurt og Laila fikk sjokk da broren Alf Ingar brått lå for døden – mener han sultet og tørstet i hjel

TeamXon.com - Automatic

Det norsk folk's enkeltskjebner - og det gjelder mange flere!
- HUSK Å DELE SIDEN MED FLEST MULIG -
Ønsker du din historie på denne siden, eller skrive den selv ?

Kontakt oss!

­En bekymret pleier varslet at Alf Ingar snart kom til å dø. Sjefen på sykehjemmet han bodde på, svarte at han fikk den hjelpen han trengte. Ni dager senere døde han.

Kurt og Laila fikk sjokk da broren Alf Ingar brått lå for døden – mener han sultet og tørstet i hjel

Foto: Morten Waagø / NRK

Alf Ingar slukte i seg vannet fra plastkruset som pleieren holdt mot munnen hans. Den stort sett så blide og fornøyde 67-åringen var tydelig tørst og svelget unna.

Da pleieren kom på besøk på sykehjemmet denne mandagen i mars i år, la hun merke til at Alf Ingars tunge virket helt inntørket. Hun begynte oppriktig å lure på om han ikke hadde fått noe å drikke på lange tider.

Han virket slapp og kraftløs. Var vanskelig å få kontakt med. Pleieren, som hadde kjent ham i mange år, skjønte noe var galt. Men hun kunne ikke bli hos ham. Hun hadde ikke lenger ansvar for ham. Han bodde ikke lenger i det gamle bofellesskapet. Dette var det nye hjemmet hans; Klæbu helse- og velferdssenter i Trondheim.

Pleieren ga ham en stor klem og lovte å komme tilbake snart.
Da så hun en tåre i øyekroken hans.
Den rant ned mot nesen.

Hun klemte ham igjen. Forsikret enda en gang om at hun snart var tilbake. Men det rakk hun ikke. Alf Ingar døde tre dager senere.

Mener han tørstet i hjel

Alf Ingar Selven (67) flyttet fra det kommunale bofellesskapet Sagmyra til det kommunale sykehjemmet Klæbu helse- og velferdssenter i mars i år for å få et bedre liv.
LES HELE SAKEN:

 

Comments

https://lykkelandet.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Conversations