Freser mot Brennas matkø-utspill: - Minner om Ebenezer Scrooge

TeamXon.com - Automatic

Det norsk folk's enkeltskjebner - og det gjelder mange flere!
- HUSK Å DELE SIDEN MED FLEST MULIG -
Ønsker du din historie på denne siden, eller skrive den selv ?

Kontakt oss!

Arbeids- og inkluderingsminister Tonje Brenna (Ap) spør om folk står i matkø «for å bruke penger på andre ting». Den politiske opposisjonen reagerer sterkt.
- Så lurer "de" AP hvorfor valget ble som det ble ? Her kommer jo svarer på kunnskapsnivået !

Freser mot Brennas matkø-utspill: - Minner om Ebenezer Scrooge

– Samtidig som forskere advarer mot at Norge kan få en fattigdom vi ikke har sett i etterkrigstiden, antyder Tonje Brenna i dag at folk står frivillig i matkø, skriver Frp-leder Sylvi Listhaug på Facebook.

Hun deler ikke Brennas skepsis til enkelte av dem som står i matkø. I et intervju med Vårt Land sier Brenna at matkøene ikke er et tegn på for lave ytelser, men at vi må få flere i jobb.

Listhaug skriver videre at det ikke er rart velgerne vender Støre og hans to nestledere ryggen om de ikke nå forstår alvoret.

Frp-lederen får støtte fra MDG-leder Arild Hermstad på Facebook.

– Er Tonje Brenna med i «En julefortelling» på Nationaltheatret? Det er rett og slett uverdig å mistenkeliggjøre folk som står i matkø. Hun minner om Ebenezer Scrooge når hun hevder at mange av dem som står i matkø, gjør det for å kunne bruke penger på andre ting. Humbug!

– Ingen skal gå sultne

Arbeids- og inkluderingsministeren svarer på kritikken fra opposisjonen. Hun understreker at det ikke er tvil om at det er vanskeligere tider.

Hjerterått

KrF-leder Olaug Bollestad er også blant partilederne som reagerer på Brennas svar til Vårt Land.

– Jeg synes det er hjerterått av en statsråd å si dette. Hun burde ta seg en tur til matsentralene og frivilligheten og snakke med de som tar imot og deler ut, sier Bollestad til NTB.

LES MER:

Comments

https://lykkelandet.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Conversations