Alle har krevd penger - kun én ligger an til å få ! - "Staten fornekter seg ikke - respektløst"

TeamXon.com - Automatic

Det norsk folk's enkeltskjebner - og det gjelder mange flere!
- HUSK Å DELE SIDEN MED FLEST MULIG -
Ønsker du din historie på denne siden, eller skrive den selv ?

Kontakt oss!

De har på ulikt vis jobbet for å få Viggo Kristiansen frikjent i Baneheia-saken, men retten mener ikke at de har krav på lønn for innsatsen.

Alle har krevd penger - kun én ligger an til å få

– Det er skammelig, krenkende og useriøst, sier en forbannet Sigurd Klomsæt til TV 2.

Han var den første advokaten som begynte på jobben med å få Viggo Kristiansen frikjent.

– Jeg har vist retten dokumentasjon på arbeidet jeg har lagt ned, og da blir jeg mildt sagt forundret over at de betrakter meg som en privatperson, sier Klomsæt, som nå varsler at han vil ha et møte med justisministeren.

OPPRØRT: Advokat Sigurd Klomsæt reagerer på at han ikke ligger an til å få en krone for jobben han har gjort i Baneheia-saken. Foto: Kristian Myhre / TV 2
OPPRØRT: Advokat Sigurd Klomsæt reagerer på at han ikke ligger an til å få en krone for jobben han har gjort i Baneheia-saken. Foto: Kristian Myhre / TV 2

I forbindelse med frifinnelsen uttalte riksadvokat Jørn Sigurd Maurud at støtteapparatet rundt Viggo Kristiansen har vært viktig, unikt og imponerende.

– Det skal ikke være nødvendig at man må ha et slikt støtteapparat for å kunne unngå å bli uriktig domfelt i Norge, sa Maurud.

Klomsæt og syv andre personer har i kjølvannet av frifinnelsen sendt inn krav til Borgarting lagmannsrett der de redegjør for hvor mange timer de har brukt på å jobbe med saken.

LES ALT:

Comments

http://lykkelandet.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Conversations